Video de prezentare:
In curand
Panorama de 360°:
In curand
Catalog:
In curand
Bluestar Navă » Bluestar Liberty
-

Bluestar Liberty

Liberty, ambarcatiunea de 22′ este potrivita pentru descoperirea lumii marilor, lacurilor, fluviilor, pentru diferite sporturi nautice. Este un yacht cu motor inboard. Cu linii elegante, spatii ergonomice asigura posibilitati maxime pentru familii mai mari, cercuri de prieteni sa beneficieze de avantajele oferite de lumea nautica in conditii de viteza si siguranta maxima. Foarte comod, prevazut cu multe compartimente discrete pentru depozitarea echipamentului necesar pentru picnic si sport. In unele compartimente puteti depozita in conditii optime racoritoarele si alimentele necesare.

Scopul nostru ca prin design, forma, confort, stil, modalitate de navigare sportiva si nu in ultimul rind prin pretul avantajos sa cucerim cat mai multi cumparatori din Europa. Datrita corpului adanc de forma “V” ambarcatiunea poseda caracteristici optime de manevrare, stabilitate cu ocazia efectuarii curbelor si proprietati optime in perioada de alunecare. Caracteristica principala este securitatea, ambarcatiunea fiind prevazuta cu sistem integrat de elemente rigide de fortificare, intarire. Conceptia unica, planificarea si constructia excelenta, de calitate vor aduce laude si vor recompensa munca unui colectiv tanar si devotat. Ambarcatiunea se poate echipa cu motoare Mercury de 3-5 l. Pentru securitate maxima servodirectia, indicatorul de adancime, scaun reglabil, fischfinder, busola, sensor trim, radio si CD MP 3, platforma plutitoare sunt elemente standard.

Ambarcatiune perfecta pentru cercuri de prieteni. Sentimentul confortului este marit cu chiuveta pentru spalare si in cazul modelelor standard.

In partea spatioasa din fata, deodata mai multi pot savura efectul binefacator, incarcatoar de energie a naturii, a soarelui si vantului. Este o ambaratiune a iubitorilor sporturilor nautice.

Cumparatorii nostri mai vechi, atat de pe Marea Mediteriana cat si de pe Adria ne iformeaza despre calitatile, proprietatile excelente a ambarcatiunii. Cu prelata completa se poate acoperi in intregime, asigurand conditii optime si in caz de conditii climaterice nefavorabile.

Datorita faptului ca este o ambarcatiune mai mare, potrivita pentru 12 persoane, lansarea pe apa necesita doua persoane, transportul pe drumurile publice in schimb este totusi usoara.

 

 

 

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Date tehnice

Lungime totala:
6.66 m
Lungimea corpului:
6.66 m
Latime maxima:
2.50 m
Greutatea ambarcatiunii:
1500 Kg
Linie minima de scufundare:
0.37 m
Puterea maxima a motorului:
260 CP
Rezervor combustibil:
150 Litri
Certificat CE:
GL CE marking
Categorie Design:
"C" Insore
Numar maxim de persoane:
12 persoane
Proiectant:
Bluestar
Mobilier si design interior:
Bluestar
Bluestar boat® Bluestar boat numele emblema si maraca inregistrata si protejata a firmei !
E-mail: info(at)yachtpark.hu
Pentru vizionara optimala a seitului, va rugam verziunea Explorer 9, respectiv Fairfox browser