Bluestar Navă » Ne prezentam

Ne prezentam

Constructia ambarcatiunilor s-a realizat in urma unei idei a asociatilor. Fabrica noastra, acumulind experienta a mai mult de o suta de ani, a conceput si a dezvoltat marca Bluestar pentru cei care pe langa securitate, viteza opteaza pentru calitate si practicitate.

Concepute si dezvoltate dupa cele mai noi trenduri, productia ambarcatiunilor Bluestar s-a inceput dupa pregatiri prealabile ample. Ambarcatiunile produse in exclusivitate in Ungaria sunt rezultatul unor proiecte concepute de ingineri maghiari tinind cont de necesitatile locale pe fluviile Dunare, Tisa, dar cu siguranta, securitate maxima fac fata cerintelor impuse de mari si oceane. In urma experientei indelungate suntem atestati si autorizati CE de Germanischer Lloyd.

Firma noastra, cu o dezvoltare dinamica livreaza ambarcatiuni pentru mai mult de zece tari din Europa de Vest. In unele tari barcile cu motor, in altele ambarcatiunile sport iar in celelalte ambarcatiunile de pescuit si cu cabina sunt preferate. Anumite teritorii prefera ambarcatiuni sportive, altele ambarcatiuni utile de munca. Observam o diferentiere relativ mare. Unii dintre parteneri cauta ambarcatiuni cu cabina altii fara cabina, cu motor in- sau outboard. Pe lacuri, de exemolu Balaton, este permis doar prezenta ambarcatiunilor cu motor electric. Doritorii luxului si cerintelor maxime accepta doar categoria iachturilor ca a doua locuinta si mod de viata.

Dorim sa facem fata tuturor cerintelor si cu oferta noastra tot mai larga sa realizam asteptarile formulate de clienti.

Cumparatorii ambarcatiunilor Bluestar din EU au avantajul ca datorita fabricatiei autohtone demersurile de inregistrare, administrare sunt cu mult mai simple. Inregistrarea, incheierea formalitatilor oficiale dar si administrarea, rezolvarea eventualelor probleme garantiale sunt cu mult mai eficiente. Local, in timp util,  foarte scurt putem remedia eventualele probleme garantiale ivite sau putem asigura problemele pieselor de schimb, nu trebuie sa asteptati luni de zile pentru rezolvare. Noi suntem prezenti, vizibili tinind contacte directe si oportune cu cumparatorii nostri.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Bluestar boat® Bluestar boat numele emblema si maraca inregistrata si protejata a firmei !
E-mail: info(at)yachtpark.hu
Pentru vizionara optimala a seitului, va rugam verziunea Explorer 9, respectiv Fairfox browser